Rólunk

Üdvözöllek!

Jeszmás Károly vagyok, a Super Studio 8 alapítója és fotósa.

A Super Studio 8 egy fotós-videós vállalkozás, amelyet 2015-ben indítottam el. A név eredetileg a Super 8 filmszalagra utalt. Kis társaságunk még a kora 2010-es években amatőr rövidfilmekkel foglalkozott. Két legkomolyabb alkotásunk a Csend és az Emlékezz Ránk! volt (ezek továbbra is megtekinthetőek). Azonban azóta a csapat fölbomlott, én viszont úgy döntöttem, hogy ha bár némileg más formában, de továbbviszem az elképzelésünket. Végül 2015 nyarán újraszületett a Super Studio 8.

Jelenleg elsősorban fotózás a profilom.  A honlapon négy portfóliót tekinthetsz meg, de a különönöző szociális médiákon (Facebook, FlickR, Instagram) még több mindent találhatsz. Személyes kedvencem az emberi témák. Természetesen más jellegű fotózásokat is vállalok, de vallom, hogy gyakran egy-egy fotót az emberi történet tesz érdekessé és egyedivé. Gondoljunk csak vissza az utóbbi száz év legikonikusabb fotóira! Akár az Ebéd a felhőkarcoló tetején, a Milicista halála vagy pedig az Afgán lány jut eszünkbe, mindegyikben fölfedezhetjük az emberi történetet.

Bár videós projektekkel is foglalkozom, de azok jelenleg inkább személyes tervek. Ennek ellenére, amennyiben érdekelnek, megtalálhatod őket a honlapon (ide kattintva.) vagy pedig a YouTube csatornámon.   Amennyiben szeretnél a szolgáltatásainkról többet tudni az itt tekintheted meg.

A központon Budapest, de természetesen az ország más részén is vállalok munkákat.

 

Remélem, hogy velem tartotok, és együtt dolgozunk majd.
Ha kérdésed van, keress meg nyugodtan az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy pedig töltsd ki a kapcsolati űrlapot!

e-mail: info@superstudio8.hu

Telefon: 06-30-305-40-91

Facebook: https://www.facebook.com/superstudio8/